Arrange a Viewing

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

I agree with Terms and Conditions and I've read and agree Privacy Policy.

Reisnerova ulica 46a, 31000 Osijek

Život u centru Osijeka

Višestambena zgrada SV13 novi je projekt tvrtke Trust d.o.o. iz Osijeka, te predstavlja najambiciozniju investiciju u stanogradnji tvrtke. U samom centru grada, na neposrednoj pješačkoj udaljenosti od središnjeg gradskog trga, pješačke zone i konkatedrale sv. Petra i Pavla smješten je objekt s vizurom prema gradu. S ukupno 23 stana, osiguranim parkirnim mjestima i vrhunskim rasporedom i opremom stanova, ovaj projekt pruža sav komfor za ugodan život. Stanovi ovisno o potrebama pojedinog kupca variraju od 2-sobnih do 4-sobnih, površina od 48 m² do 116 m².

Uz to što je smješten u samom centru, objekt je odlično prometno povezan sa svim dijelovima grada i automobilom je moguće za 5 min doći do ulaza u grad ili stare gradske četvrti Tvrđe. U neposrednoj pješačkoj blizini nalazi se i gradsko stajalište javnog prijevoza kao i brojni drugi uslužni i trgovački sadržaji. Velike zelene površine uz rijeku Dravu također su u blizini kao i središnji gradski park Zrinjevac.

Ulaz u zgradu neposredno je s pješačke staze. Svi stanovi imaju dvostranu orijentaciju, te su sve sobe prirodno osvijetljene. Radi dodatnog komfora ugrađen će biti lift vrhunske kvalitete koji povezuje sve etaže zgrade. U podrumu je osigurana prostorija za smještaj bicikala stanara te prostorija za otpad.

Kvalitetna izgradnja

Gradimo po najnovijim standardima s najvišom kvalitetom kako vanjskog tako i unutrašnjeg prostora. Kao nosiva konstrukcija izvodi se armirano betonski skelet s ispunom od blok opeke 20cm.

Zidovi između stanova od blok opeke debljine 25cm. Pregradni zidovi izvode se također od blok opeke 10 cm. Cjelokupna zgrada i konstrukcija ispunjavaju sve sigurnosne i protupožarne uvjete. Vanjska fasada izvodi se u ETICS sustavu s ukupnom debljinom izolacije od 12cm. Vanjska stolarija u bijeloj boji izvodi se iz vrhunskih PVC profila, te su za zaštitu od sunca predviđene vanjske rolete.

Instalacija grijanje spaja se na centralni daljinski toplinski sustav (toplana) preko indirektne toplinske podstanice smještene na etaži podruma.  Hlađenje je preko zasebnih klima uređaja za koje je izvedena priprema. Elektroinstalacije izvode se po najnovijim standardima.

Sva ulazna vrata u stanove protupožarna su i protuprovalna. Sobna vrata su u boji drveta sa obuhvatnim dovratnikom u širini zida. Na podove se ugrađuju vrhunske keramičke pločice i vrhunski masiv parket. Na zidove kupaonica i wc-a se također ugrađuju vrhunske keramičke pločice u punoj visini zidova.

Unutrašnje uređenje

U osmišljavanju koncepta zgrade vodili smo se idejom ugodnog i modernog življenja. Mogućnosti uređenja stambenog prostora pružaju nam to zadovoljstvo. Prirodni materijali, obilje prirodnog svijetla, kvalitetni materijali i nova tehnologija čine nam život ugodnim i sretnim.

Vanjski izgled

Suvremeno oblikovanje i moderan izgled ističu zgradu u vizuri ulice i grada. Orijentacija zgrade je prema sjeveru, jugu, istoku i zapadu. Sjeveri stanovi gledaju prema dvorištu te na višim etažama prema rijeci Dravi, dok južni prema stambenoj ulici naselja Stanka Vraza. Kvalitetno rješenje fasade kompletne zgrade ističe ju u urbanom gradskom tkivu grada Osijeka. Horizontalni potezi na fasadi daju dinamiku izgledu cijele zgrade, a činjenica da je samostojeća čini ju vizualno skladnom.

Lokacije naših stambenih zgrada